onlineretailplaza.com

Wettelijke Garantie

Voor vragen met betrekking tot service en garantie verzoeken wij u direct contact op te nemen met de fabrikant van uw product. De fabrikant is het best geëquipeerd om u verder te helpen met eventuele problemen of vragen omtrent uw systeem.

Contact Instructies veelvoorkomende merken:

Quooker 

  1. Neem voor service en garantieaanspraken contact op via https://www.quooker.nl/contact-nl 
  2. Quooker geeft aan op haar website dat de garantietermijn voor een volledig juiste werking van het systeem twee jaar is met inachtneming van de registratie van het systeem bij Quooker.

Franke

  1. Neem voor service en garantieaanspraken contact op via https://frankeserviceform.nl/ of bel met 085-0261515
  2. Franke geeft aan op haar website dat de garantietermijn voor een volledig juiste werking van het systeem vijf jaar is met inachtneming van het gebruik van filtermateriaal en registratie van het systeem bij Franke. 

Selsiuz

  1. Neem voor service en garantieaanspraken contact op via https://www.selsiuz.com/contact of bel met 088-2335533.
  2. Selsiuz geeft aan op haar website dat de garantietermijn voor een volledig juiste werking van het systeem drie jaar is met inachtneming van het gebruik van filtermateriaal en registratie van het systeem bij de Selsiuz. 

Hotspot-Titanium 

  1. Neem voor service en garantieaanspraken contact op via https://www.hotspot-titanium.nl/service-en-reparatie/ of bel met 030-2748418.
  2. Hotspot Titanium geeft aan op haar website dat de garantietermijn voor een volledig juiste werking van het systeem vijf jaar is met inachtneming van het gebruik van filtermateriaal en registratie van het systeem.  
Winkelwagen