onlineretailplaza.com

Van Gas naar Inductie

 

 

De weg is inmiddels duidelijk ingeslagen voor de grote energietransitie binnen Nederland. Ook in de keukenwereld is duurzaam gebruik van apparatuur een hot item. 

De transitie van gas naar inductie past hier natuurlijk bijzonder goed bij. Koken op inductie is een overstap die dan makkelijk te nemen is. Met een inductiekookplaat maakt u uw huis weer een stukje duurzamer. Uiteindelijk is er natuurlijk meer voor nodig om volledig gasloos te leven. 

Naast de kookplaat is er met uw kraan het nodige mogelijk. Met een Quooker Combi kunt u namelijk ook afscheid nemen van de warm water leiding in uw keuken en realiseert u een tweede besparen en tweede stap naar een gasloos bestaan. 

bora-pursu-keukenla
bora-puru-kookplaat
ATAG-HIDD7472EV-Kookplaat-met-afzuiging
BORETTI-MLIH83-Kookplaat-met-afzuiging

Op kookplaten.nl adviseren we klanten naar de beste keuze voor een inductie kookplaat met afzuiging.

Merken die we adviseren selecteren wij bewust. Zo kiezen we voor merken die garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid en een goede afterservice.

Hiermee geniet u langer van uw kookplaat en weet u zeker dat u kwaliteit aanschaft. Merken die we voeren zijn o.a. Atag, AEG, Siemens, Boretti, Novy & Franke.

quooker-fusion-goud
quooker-flex-zwart
quooker-nordic-rvs

De volgende stap naar een besparing in uw keuken is een Kokend Water Kraan. Quooker is de uitvinder van dit concept en nog steeds de onbetwiste marktleider op het gebied van kokend water kranen. Met een Quooker Combi boiler zorgt u ervoor dat u niet langer een warm water leiding nodig heeft in uw keuken. En dat kan aanzienlijk schelen in de kosten van uw CV-ketel. 

 

Immers iedere keer dat er warm water gevraagd wordt uit de kraan dan kan dit lokaal getapt worden uit een bijzonder sterk geïsoleerde boiler. Met een Quooker bespaart u daarom ook energie in uw keuken. In combinatie met de inductiekookplaat heeft u twee belangrijke stappen gezet richting een duurzame keuken. 

 

Advies nodig?

Peter Davelaar uit Deventer
Peter
Tobias
Frans Rinsma
Frans

Onze adviseurs staan u graag te woord. Samen hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren van maatwerk kokend water kraan oplossingen, kookplaten & spoelbakken. We staan u graag te woord. 

Neem contact met ons op. 

Winkelwagen