onlineretailplaza.com

Onderhoud van Online Retail Plaza

 

U heeft een product gekocht om lekker van te gaan genieten. Net als bij een CV ketel heeft dit product ook onderhoud nodig. Gelukkig kunt u dit zelf regelen maar hoe fijn is het om het uit handen te geven. Onze  professionele medewerkers voorzien u jaarlijks van een optimale klantenservice, tips en materialen voor onderhoud. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw product. Groot onderhoud verzorgen we driejaarlijks aan huis. 

Is er onverhoopt een storing of defect? Dan komen onze monteurs ter plaatse tegen de scherpst mogelijke tarieven. 

Onderhoudsabonnement Kokend Water Kraan

Zorgeloos genieten van uw systeem
95 Jaarlijks
  • Premium servicedesk (24/7)
  • Jaarlijks onderhoudsschema en materialen
  • Driejaarlijks onderhoud op locatie
  • Monteur bij storingen tegen inkooptarieven
Populair
quooker-fusion-goud

Helpdesk 24/7

U krijgt de beschikking over een 24/7 helpdesk voor al uw vragen. 

spoelbak-nl

Service Artikelen

Service artikelen zoals filters koopt u voor groothandel tarieven. 

plasmafilter-nl

Monteur

Komt de helpdesk er niet uit? Een monteur komt graag bij u op bezoek.

bora-kookplaat

Landelijk

Wij werken door heel Nederland voor installatie en onderhoud. 

next-day-service

Veelgestelde Vragen
Kokend Water Kranen

Dit is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt de waterhardheid van uw leefomgeving een rol, en of u een waterontharder heeft geïnstalleerd. Daarnaast is de configuratie van belang. Zo heeft een Quooker CUBE jaarlijks onderhoudshandelingen. Wij informeren u hier graag over. U kunt het ook uit handen geven met onze abonnementen. 

Onderhoud is zelf uit te voeren. U dient dan rekening te houden met de juiste tijdsintervallen, materialen en handelingen. De materialen zijn bij de merken zelf te bestellen tegen adviesprijzen. Bij Online Retail Plaza profiteert u van inkoopvoordeel en bent u jaarlijks goedkoper uit. 

Wij helpen u altijd bij een storing of defect. We inventariseren samen met u wat er nodig is om de installatie weer werkend te krijgen. Hierin gaan we in gesprek met de fabrikant en onze montagedienst en maken we de eventuele extra kosten inzichtelijk. Met het all-in abonnement dekken we alle bijkomende kosten. Wij informeren u altijd vooraf over de eventueel bijkomende kosten. 

U heeft een product gekocht wat onderhoud nodig heeft. Met het onderhoudsabonnement van Online Retail Plaza bent u er in ieder geval van verzekerd dat uw apparaat de juiste zorg krijgt. Hiermee geniet u langer van uw product en is de kans op defecten kleiner. Met een abonnement van Online Retail Plaza geniet u van: 

  • 24/7 klantenservice voor al uw vragen;
  • Materialen voor goed onderhoud thuisgestuurd tegen inkooptarieven (hiermee verdiend u het abonnement terug); 
  • Jaarlijkse updates met kwalitatieve onderhoudstips; 
  • Schadeherstel aan uw installatie voor inkooptarieven;

Met een beide abonnementen bent u verzekerd van de goede service van Online Retail Plaza. Met een basis abonnement krijgt u alle materialen thuisgestuurd op de juiste tijdstippen echter u voert de handelingen (met onze hulp op afstand) zelf uit. 

Met een all-in abonnement voeren wij het groot onderhoud op locatie uit. Tevens rekenen we geen aanvullende kosten bij een storing waar een monteur van ons voor langs moet rijden. Alleen bij een volledige vervanging van het systeem komen er dan nog kosten.

 

Winkelwagen